Britney Spears se nevzdává. U soudu se rozbrečela, otec jí prý ničí život

15. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears. (Foto: Shutterstock)

Zpěvačka Britney Spears se nevzdává a pokračuje v boji o znovunabytí svéprávnosti. Od jejího zhroucení v roce 2008 je jejím opatrovníkem otec Jamie, v posledních letech se to zpěvačka snaží změnit. U soudu nyní propukla v pláč a mluví o tom, že z něj má strach.

Poslední snahu o zrušení jeho opatrovnictví soud zamítl. Během dalšího slyšení, které proběhlo 14. července, ale Britney Spears propukla v pláč. “Jsem tu, abych se zbavila svého otce a obvinila ho ze zneužití svých pravomocí. Chci, aby ho vyšetřovali,” uvedla u soudu zpěvačka. Dále uvedla, že když byla v posledních letech přísně držena, regulovali jí stravu a nutili ji pracovat až 70 hodin týdně.

To je více než v normálním zaměstnání. Jejich cílem bylo mě přimět myslet si, že jsem se zbláznila. Ale já nejsem blázen a tohle není v pořádku. Chci, aby bylo jeho opatrovnictví zrušeno, ničí mi život,” dodala. Právní zástupkyně jejího otce Vivian Lee Thoreen soudci oznámila, že její klient nemá v úmyslu vzdát se opatrovnictví a že svědectví jeho dcery bylo zavádějící. Jamie Spears se k věci zatím nevyjádřil.

Britney má za sebou ale jedno malé vítězství. Soud jí povolil, aby si zvolila vlastního právníka. Od roku 2008 ji zastupoval Sam Ingham, kterého vybral opatrovník. Ten dal na začátku měsíce výpověď. Zpěvačka si vybrala bývalého federálního prokurátora Mathewa Rosengarta. Soudce její žádosti vyhověl. Další slyšení čeká zpěvačku 29. září.

Celebrity - další články

Doporučujeme