Britney Spears se ozvala fanouškům: Jsem velmi šťastná. Ti jí ale nevěří a bojí se o její zdraví

23. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears (Zdroj: Shutterstock)

Jak se jí daří? Má se dobře nebo se trápí? Takové otázky měli v poslední době fanoušci popové princezny Britney Spears. Ta se nyní po dlouhé době ozvala, někteří to ale pochopili jako volání o pomoc.

Jsem nesmírně šťastná,” řekla Britney Spears, která ke svým fanouškům promluvila po dlouhé době na Instagramu. Na něj nahrála krátké video, kde odpověděla na tři nejčastěji kladené otázky. Největší zájem vzbudila otázka, ve které americká zpěvačka mluví o své pohodě. „Často se mě ptáte, jestli jsem v pořádku. Ano, cítím se skvěle. Jsem nesmírně šťastná. Mám krásný dům, úžasné děti. Teď si dávám pauzu, protože prožívám hezké období,“ sdělila. Britney o svém stavu doposud mlčela. Když se snažila něco sdělit fanouškům, udělala to pomocí příspěvků, o kterých si ale mnozí mysleli, že jsou manipulovány manažery a jejím otcem Jamiem. Proto také její nejnovější video vyvolalo názorovou bouři.

Zpěvačka na začátku videa vysvětlila, že při tanci v obýváku se jí občas motá hlava, ale vzhledem k tomu, že je to profesionálka, tak to zvládá.  Druhá otázka se týkala její červené ledničky, jejíž fotku nedávno sdílela na sociálních sítích. Vysvětlila, že se jí líbila, a proto se rozhodla ji ukázat světu. Poslední otázka směřovala na její psychický stav. Mnoho fanoušků ale spekuluje nad tím, zda není nahrávka vynucená. Podle jejich názoru potřebuje Britney okamžitou pomoc, protože je uvězněna v domě svého otce. Ten ji má stále v opatrovnictví, přestože zpěvačka bojuje za částečné uvolnění.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Zájem o případ Britney Spears se zintenzivnil po zveřejnění nejnovějšího dokumentu o jejím životě Framing Britney Spears. Záběry pořízené redaktory New York Times připomněly obtížné chvíle v jejím životě. Dokument, který se zaměřuje na počátky její kariéry i na okolnosti, které vedly k jejímu opatrovnictví ze strany otce, vyvolal mnoho otázek. Sama redakce informovala o tom, že zpěvačku poprosila, aby se k celé věci vyjádřila, ale nedostala žádnou odpověď.  Může to ale prý znamenat, že zpěvačka o žádném dokumentu neví.

Celebrity - další články

Doporučujeme