John Travolta zavzpomínal na milovanou ženu (†57). Svým dětem chce poskytnout co nejlepší život

23. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kelly Preston John Travolta, ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

V loňském roce všechny zasáhla nečekaná zpráva o úmrtí manželky Johna Travolty Kelly Preston (✝57). Nyní se herec svěřil, jak se s celou smutnou událostí vyrovnával.

John Travolta se do srdcí diváků zapsal snímky jako Pomáda, Pulp Fiction či Horečka sobotní noci. V loňském roce jeho rodinu zastihla smutná událost, když v červenci po dvouletém boji s rakovinou prsu zemřela jeho manželka Kelly Preston (✝57). „Naučil jsem se, že každý truchlí po svém. Zármutek je velmi individuální záležitost. Nejlépe pomůžete druhým, kteří truchlí, když jim dáte prostor, aby si tím prošli, a nekomplikujete jim život vlastním smutkem.Život je cesta a co v lidech zanecháte, je vaším odkazem,“ dodal s tím, že se snaží zaměřit pozornost na svou práci, tanec a muziku a samozřejmě své děti – Ellu a Bena.

Postarám se o to, aby moje děti měly dobrou budoucnost a možnost dělat, cokoliv chtějí. Elle pomáhám s jejími filmovými projekty a Benovi chci pomoci se rozvíjet, má celý život před sebou,” dodal herec. Kelly svou nemoc před světem tajila. O jejím skonu informoval slavný herec prostřednictvím sociálních sítí s tím, že si dopřeje čas s rodinou, aby se se smrtí své milované ženy vyrovnal.  Když Kelly  zemřela, nebylo to poprvé, co se John musel vypořádat s tragickou událostí. V roce 2009 zemřel jejich šestnáctiletý syn Jett, který se narodil s autismem. Utrpěl záchvat během dovolené na Bahamách.

View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Celebrity - další články

Doporučujeme