Bruce Willis se po dlouhé době objevil na veřejnosti

1. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Bruce Willis. (Foto: Profimedia)

Od té doby, co byla americkému herci Bruci Willisovi diagnostikována frontotemporální demence, se skoro neobjevuje na veřejnosti. Nyní ho zahraniční paparazzi zastihli při jízdě autem v ulicích Los Angeles. Podle posledních informací se jeho žena Emma Heming Willis nevzdává a věří, že se její muž uzdraví.

Bruce Willise zastihl deník Mirror, jak jezdí ve svém velké černém autě v ulicích Los Angeles s řidičem. Na zveřejněných fotografií herec nevypadá moc dobře a jde vidět, že mu nemoc dává zabrat.

O herce se po ukončení kariéry a určení diagnózy stará jeho manželka Emma. Ta nedávno ujistila fanoušky, že Bruce rozhodně není okrádán o důstojnost.

Před více než rokem rodina oznámila, že Bruce trpí afázií, která mu výrazně ovlivňuje řečový i psaný projev. Rok potom už měli lékaři jasno a oznámili jim přesnější diagnózu – frontotemporální demenci. Herec je aktuálně podle jeho ženy zcela neverbální. “Všechny jazykové dovednosti už pro něj nejsou dostupné, přesto je to stále Bruce,” uvedla podle Mirror rodina.

Celebrity - další články

Doporučujeme