Bývalé české biatlonistce Puskarčíkové se narodil syn. S partnerem mu dali neobvyklé jméno

22. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Eva Puskarčíková a syn. (Foto: Profimedia/instagram E. Puskarčíková)

Bývalá česká biatlonistka Eva Puskarčíková tajně porodila. Narodil se jí chlapeček, kterému dala se svým partnerem Thomasem Bormolinim jméno podle jedné z postav z filmu Trója. O radostnou zprávu se rodiče podělili na instagramu.

Už týden se bývalá česká biatlonistka s italským partnerem Thomasem Bormolinim radují z přírůstku do rodiny. Narodil se jim chlapeček. “Tak jsem tady! O dva týdny dříve. 16.4. Ať si pomalu zvykají na překvápka a že odteď je vše podle mě. Jmenuji se Paride Bormolini, je mi sice necelý týden, ale už teď mohu říct, že mě to tu celkem ba,” napsala na instagram novopečená maminka.

Na sociální síti se šťastní rodiče pochlubili také fotografií jejich novopečeného potomka. Na snímku jsou zachycené ruce a kousek obličeje malého Parida. Pod příspěvkem se objevila řada gratulací od rodinných přátel i fanoušků.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Pusk (@eva.pusk)

Puskarčíková ukončila sportovní kariéru v roce 2022. Sportovní výkony ji už delší dobu nenaplňovaly, proto se rozhodla skončit. Poslední závod absolvovala 23. března 2022 na republikovém šampionátu v Jablonci nad Nisou, kde v supersprintu skončila na 2. místě.

Celebrity - další články

Doporučujeme