Člověk nesmí nikomu věřit, tvrdí David Kraus; roky se Strýcovou označil za promarněné

21. září 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Po čtyřletém vztahu, který nedávno skončil rozchodem, zpěvák David Kraus (38) svou někdejší lásku, tenistku Barboru Strýcovou (32) rozhodně nešetří. V pořadu Top Star na televizi Prima k celé záležitosti opět promluvil a nebál se použít ani hodně silná slova.

Ačkoli během života se Strýcovou působil Kraus jako nadšený tenisový fanoušek, nyní tvrdí, že ho sport nechává chladným. “Dozvěděl jsem se něco o vrcholovém sportu, který mě předtím nezajímal a teď už mě zase nezajímá. Takže zas tak silné to nebylo, abych se stal doživotním tenisovým fanouškem, rád si od toho odpočinu,” uvedl v pořadu.

A nebyl to jen tenis, kdo to od Krause schytal.Nechal jsem tam promarněné čtyři roky svého života, to už teď vím,” uvedl nekompromisně na účet několika let, které strávil s tenistkou, svou někdejší velkou láskou.

Po dramatickém rozpadu partnerství se Kraus stále cítí zraněný a nezdráhá se dát to najevo. “Odnesl jsem si z toho, že člověk nesmí věřit ničemu a nikomu a že je v podstatě důležité najít člověka, kterému můžeš důvěřovat, ale stejně by si člověk měl dávat bacha,” nechal se v televizním rozhovoru slyšet Kraus, který teď má zřejmě problémy s mezilidskou důvěrou.

Zpěvák však připustil, že udržovat vztah na dálku je velmi komplikované a neobejde se to bez potíží. “Je důležité s tím člověkem být pořádně, ne tyhle vztahy na dálku, opravdu jsou nefunkční. Idealizoval jsem si něco, co tak vůbec nebylo,” uvedl Kraus.

Celebrity - další články

Doporučujeme