Co je s Hanou Zagorovou? Už nekomunikuje téměř s nikým

17. března 2022·Celebrity·Redakce

Hana Zagorová. (Foto: Profimedia)

Už dlouho zpěvačku Hanku Zagorovou trápí nejrůznější zdravotní potíže. Už to vypadalo, že se její stav lepší, a že se brzy vrátí zpět na podia a ke svým milovaným fanouškům. Jenže nejen, že k tomu zatím nedošlo, navíc o jejím zdravotním stavu nemají informace ani její přátelé. Nezvedá jim totiž telefony. Informoval o tom deník Aha!.

V souvislosti se zdravotním stavem zpěvačky Hany Zagorové se mluvilo o postcovidovém syndromu, o problémech se zády a dokonce i o psychických problémech. Těžko ale říct, jak na tom momentálně Hanka je. Její partner Štefan Margita ještě nedávno tvrdil, že zpěvačka začne opět brzy vystupovat. Zatím to ale tak nevypadá.

V kontaktu s ní nejsou ani její přátelé a členové kapely. “Já vás strašně zklamu, protože my s Hankou taky nekomunikujeme. Zřejmě se léčí a nebere nám telefony. Takže opravdu o ní nevím vůbec nic. Víme jen to, že se léčí a snaží se dát dohromady. Jinak nevím nic, protože ta komunikace hrozně vázne,” vzkázal podle zjištění magazínu Sedmička její přítel a kolega Petr Rezek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hana Zagorová (@hanazagorova_official)

Ten navíc dodává, že na ni nijak nespěchají, protože vědí, že na léčbu potřebuje Hanka čas. Tudíž ji ani nechtějí obtěžovat. Všichni ale doufají, že se oblíbená zpěvačka dá brzo do kupy, a to nejen proto, aby ji její fanoušci mohli opět vidět a slyšet na koncertech. 

Celebrity - další články

Doporučujeme