Další rána pro hvězdu Pobřežní hlídky. Rakovina se u Nicole Eggerton dál šíří

17. března 2024·Celebrity·Redakce

Nicole Eggert (Zdroj: Profimedia)

Nicole Eggert si většina lidí pamatuje jako nádhernou blondýnku z kultovního seriálu Pobřežní hlídka. Jenže kráska měla v lednu pro fanoušky smutnou zprávu. Lékaři jí diagnostikovali vzácnou formu rakoviny prsu, která se rozšířila do lymfatických uzlin. Zda za to může několik operací, které si nechala udělat, je otázka.

V minulosti si Nicole kvůli seriálu nechala několikrát zvětšit prsa. V roce 2015 se rozhodla ale opět pro jejich zmenšení. V říjnu loňského roku přibrala 25 kilogramů a cítila bolest v prsu. Proto podstoupila mamografické vyšetření a tři biopsie, díky kterým došla k potvrzení svého podezření.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

Od té doby rovněž sdělila, že jí lékaři našli další rakovinné bujení v lymfatických uzlinách. „Srdce mi spadlo, najednou jsem neslyšela, všechno se zhroutilo. Jmenuje se to invazivní kribriformní karcinom. Je velmi vzácný. Ta samovyšetření, to vám říkám, za to bych si nakopala. Měla jsem je dělat už dřív. A také kdybych neměla implantáty a měla svá menší, přirozená prsa, jsem si jistá, že bych to pocítila mnohem dříve,“ řekla herečka,

Nyní ji čeká operace, při které bude nádor odstraněn. A následně chemoterapie a ozařování. Dodala, že není jasné, zda se nemoc nerozšířila. A rozhodla se i pro zásadní krok, který by jí asi stejně čekal. Oholila si hlavu. „Uzdravení možná nespočívá ani tak v tom, že se změníme, ale v tom, že si dovolíme být takoví, jací jsme,“ říká na videu, kde jí asistuje i jedna z dcer.

Celebrity - další články

Doporučujeme