Dana Morávková s Petrem Maláskem nedávno oslavili stříbrnou svatbu. Teď herečka zavzpomínala na jejich den D

27. července 2022·Celebrity·Redakce

Dana Morávková a Petr Malásek. (Foto: Profimedia)

Herečka Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem oslavili stříbrnou svatbu. Pár se označuje za jeden z nejstabilnějších v českém showbyznysu. Veselka, která se konala před 25 lety na Vyšehradě, byla opravdu bombastická. Teď na svůj velký den zavzpomínala herečka v pořadu Sedm pádů Honzy Dědka.

S Petrem Maláskem se herečka seznámila v divadle a naivně si myslela, že se jejich zamilovanost jen tak neprovalí. Mysleli jsme si, že to v divadle utajíme, ale všichni hned věděli, že jsme zamilovaní, dodala se smíchem.

Svatba Dany a Petra byla doslova bombastická. O zpestření se podle herečky postaral její kolega Petr Čtvrtníček. Ten za nevěstou přišel s obálkou. Když jsem ji otevřela, stálo v ní: Máte tady bombu,” sdělila v pořadu Sedm pádu Honzy Dědka. Naštěstí vyšlo najevo, že se jedná jen o jeden z povedených vtípku tohoto divadelního herce.

View this post on Instagram

A post shared by Dana Morávková (@danamoravkovaofficial)

Rok po svatbě se manželům narodil syn Petr, kterému je aktuálně dvacet čtyři let. Ten před nedávnem odpromoval na anglické univerzitě z tvůrčího psaní a anglické literatury.

Celebrity - další články

Doporučujeme