Daniela Brzobohatá oznámila konec v DVTV. Chci být více doma, sdělila

25. října 2023·Celebrity·Redakce

Daniela a Ondřej Brzobohatí. (Foto: Profimedia)

Moderátorka Daniela Brzobohatá všechny překvapila. Po odchodu z České televize, kde strávila 16 let, odchází i z internetové televize DVTV, kde nastupovala v roce 2021. Podle vyjádření moderátorky bylo toho na ni moc a chce být teď více doma.

Bylo toho na mě opravdu hodně. Cítila jsem se, že jsem se zase ocitla v kolotoči, ze kterého se špatně vyskakuje. Že vůbec nemám čas sama na sebe, což mělo i dopady na mé zdraví, byť se nejednalo o žádné zásadní komplikace,” uvedla pro deník Blesk Brzobohatá.

Do teď celý svůj život Daniela zasvěcovala jen práci. Tomu je ale nyní konec. V osobním životě už totiž není sama a s manželem Ondřejem Brzobohatým si nejspíš chtěji užívat rodinné chvíle. Nedávno se dokonce přestěhovali do nového bytu. To je pro mě důležitá věc. Vytvořit pro nás místo, kde se s Ondrou budeme cítit doma,” dodala.

S koncem v DVTV a vyjádřením moderátorky, že chce být více doma a další aktivity neplánuje, se na sociálních sítích zvedla i vlna spekulací, zda se manželé nebudou rozrůstat o dalšího člena. Přeci jen v minulosti se ani jeden z nich netajil tím, že by si rodinu přáli.

Celebrity - další články

Doporučujeme