Dcera Blaženy z komedie Slunce seno chodí s boháčem. Nápadník je starší než její matka

16. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Richard Chlad a Anna Marie Kánská (Foto: Instagram richardchlad)

Bývalý automobilový závodník Richard Chlad (56) se na Instagramu pochlubil novou přítelkyní. Již čtyři měsíce je ve vztahu s Annou Marií Kánskou (26), dcerou představitelky Blaženy, z české komedie Slunce seno, Veroniky Kánské. Informoval o tom server Super.cz.

“Ne to není Paris Hilton!!! To je moje nová přítelkyně-láska-Anna Marie Kánská. Absolventka vysoké školy, zaměstnaná, zároveň i “vedlejšák” jako cvičitelka jógy… zcela přírodní,” napsal k příspěvku na Instagramu Chlad. Jde vidět, že miliardář je na svou novou partnerku velmi hrdý.

View this post on Instagram

A post shared by Richard Chlad (@richardchlad)

Z fotografií lze soudit, že věk je pouze jenom číslo a láska prostě kvete v každém věku. Není to poprvé, co závodník má o několik let mladší partnerku. Před Kánskou byla jeho bývalou přítelkyní modelka a Miss Europe 2016 Lia Kees. Podle Super.cz se pár rozešel v červnu kvůli alkoholu. To následně modelka popřela. “K problému s alkoholem mám opravdu velmi daleko,” uvedla Lia.

Chlad podniká v oblasti hazardních her. Vlastní několik sportbarů s hracími automaty a vlastní několik luxusních automobilů. První milion vydělal před mnoha lety nákupem zboží  a jeho následným prodejem. “Videokazety, videa a digitální hodinky. Nakupoval jsem je a prodával. Na víkend jsme vždy jeli za hranice a zpátky přivezli auto narvané zbožím, “ uvedl miliardář pro iDnes.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme