Dcera Robina Williamse zveřejnila dosud neviděnou fotku s tátou

20. března 2020·Celebrity·Karolína Stránská

Planeta se pomalu chystá na jaro a mnozí z nás jsou doma v karanténě. Ideální čas na jarní úklid a vytřídění nepotřebných věcí z šatníku a skříní.

Do třídění starých věcí se pustila i 30letá dcera zesnulého Robina Williamse Zelda. Během úklidu dokonce narazila na jeden poklad, kterým obzvlášť potěšila fanoušky svého tatínka.

Zelda se na Twitteru podělila o fotky z fotobudky, na kterých pózuje se svým tatínkem. Tyto dosud nezveřejněné fotky se na Twitteru těší velkému úspěchu. Stejně jako my všichni se i tato herečka snaží zabít nudu individuální karantény něčím užitečným. Svým sledujícím poradila, ať si ustelou postel, vyklidí přecpaný šuplík, postarají se o rostliny, nebo se začnou učit nový jazyk. Netřeba dodávat, že její rozhodnutí uklidit staré věci přineslo ovoce, a tak si fanoušky aspoň na chvíli mohli připomenout legendárního herce.

Oscarový herec, hvězda filmů Mrs. Doubtfire – Táta v sukni nebo Dobrý Will Hunting, zemřel v 63 letech v srpnu roku 2014. Ve svém kalifornském domově spáchal sebevraždu.

Celebrity - další články

Doporučujeme