Dcera Tomáše Řepky se pustila do Kristelové! Co o ní napsala?

28. srpna 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Veronika Řepková (Facebook, Instagram)

Dcera bývalého fotbalového obránce Tomáše Řepky, který se odvolal proti nepodmíněnému půlročnímu pobytu ve vězení, se na sociálních sítích pustila do jeho současné partnerky Kateřiny Kristelové. Vadí jí mimo jiné i to, že se nedostavila s jejím otcem k soudnímu líčení.

Veronika Řepková na svém instagramovém profilu zveřejnila fotografii pořízenou bezpečnostní kamerou z banky, odkud Kristelová a Řepka zaplatili za inzerát mířený proti Vlaďce Erbové, bývalé Řepkově partnerce. “Když obličej odkryje vaši povahu,” napsala k fotografii, na níž se Kristelová tváří znechuceně. Dcera někdejšího fotbalisty přidala jeho současné partnerce na hlavu i typicky čarodějnický klobouk.

Zdroj: Veronika Řepková (Instagram)

Svého činu však Veronika Řepková nelituje. “Mám to normálně na sociálních sítích. Je to vtipné, takže lidé se u toho aspoň pobaví,” uvedla Řepková pro server Blesk.cz. “Ten obrázek mluví sám za sebe, svůj názor jsem tím určitě řekla a myslím si, že každý chytrý člověk asi pochopí, co jsem tím myslela. Nepotřebuji se k tomu nijak vyjadřovat ani psát žádná dlouhá vyjádření,” dodala.

Veronice Řepkové se nelíbí mimo jiné to, že Kristelová nedoprovodila jejího otce k soudu, i když sama od soudu dostala pokutu 50 tisíc korun za podílení se na přípravě jednoho inzerátu. Pokud navíc částku nezaplatí, měla by podle rozsudku jít na čtyři měsíce do vězení. Kristelová a Řepka se proti verdiktu soudu odvolají. “Člověk, který ani nepřijde jako doprovod někomu k soudu, kde má být odsouzen… Připadá mi to falešné,” myslí si své o Kristelové dcera Tomáše Řepky.

Celebrity - další články

Doporučujeme