Díky ní se zase usmívá. Cristiano Ronaldo sdílel dojemný snímek se svou malou láskou

3. května 2022·Celebrity·Redakce

Ronaldo s patnerkou a dětmi. (Zdroj: Profimedia)

Tragédie, která se stala Cristianu Ronaldovi a jeho partnerce Georgině Rodriguez, jen tak nepřebolí. Pár se těšil na dvojčátka, ale chlapec při porodu zemřel. Slavný fotbalista teď na instagramu zveřejnil novou fotku druhého dvojčátka, dcery.

Ránu jako smrt dítěte nedokáže zahojit ani čas, ale přesto Cristianu Ronaldovi na tváři vykouzlila úsměv jeho novorozená dcera. Tou se nově pochlubil na instagramu. “Láska navždy,” napsal jednoduše fotbalový střelec. Na svůj malý poklad se hvězda Manchesteru United nemůže vynadívat.

Za úsměvem se ale skrývá velká bolest, kterou Cristiano prožívá se svou partnerkou Georginou Rodriguez. Při porodu dvojčat totiž zemřel chlapec. S takovou ztrátou se každý vyrovnává jinak, ale největší oporou je z pravidla rodina. Pár spolu vychovává pět dětí, které je dovedou rozveselit.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

To bylo znát i na rodinném snímku, který sdílel fotbalista minulý týden. Svěřil se, jak je vděčný za svou rodinu. “Domov, sladký domov. Gio a naše holčička jsou konečně s námi. Chceme všem poděkovat za všechna milá slova a gesta. Vaše podpora je velmi důležitá a všichni jsme pocítili lásku a úctu, kterou k naší rodině chováte. Nyní je čas být vděčný za život, který jsme právě přivítali na tomto světě,” napsal dojemně.

Celebrity - další články

Doporučujeme