Dočkají se fanoušci nové desky od Rihanny? Zpěvačka promluvila, jak je na tom s těhotenstvím

13. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Rihanna. (Zdroj: Shutterstock)

Dočkají se fanoušci někdy nového alba barbadoské krásky Rihanny? Těžko říct, protože od toho posledního s názvem Anti uběhlo už pět let. Zpěvačka se mezitím vrhla na svou módní značku Fenti a zdá se, že také na budování rodiny. Informaci přinesly zahraniční média, například web Hola.com

Kdy přijde další album? A bude vůbec nějaké? “Brzy, brzy, brzy,” dráždí své fanoušky čokoládová kráska Rihanna. Ta se minulý týden nechala slyšet, že nové skladby jsou už na cestě a její příznivci by se tak skutečně mohli brzy dočkat. Jak ale upozorňují zahraniční média, je možné, že hudba půjde stranou.

Spekuluje se totiž o tom, že Rihanna je těhotná s americkým rapperem A$AP Rockym. Své těhotenství sice barbadoská kráska popírá. „Přestaňte s tím, podle vás jsem těhotná každý rok,” vzkazuje svým fanouškům. Nutno dodat, že v jednom rozhovoru byla zpěvačka tázána, kde se vidí za deset let. “Deset let? To mi bude 42 let, to budu stará. Chci mít tak tři, čtyři děti,” odpověděla zpěvačka.

Řekla také, že děti by měla, i kdyby neměla partnera. “Společnost vás odsuzuje jako matku, pokud ve vašem životě není jejich otec. Ale jediná věc, na které opravdu záleží, je štěstí. To je to nejdůležitější ve vztahu rodičů. Jediné, co děti může opravdu vychovat, je láska,” dodala zpěvačka. Uvidíme, které dítko přijde dřív – zda to hudební nebo to skutečné.

Celebrity - další články

Doporučujeme