Dominika Myslivcová po odchodu z porodnice ohrozila svého syna. Od fanoušků to okamžitě schytala

1. září 2023·Celebrity·Redakce

Dominika Myslivcová a syn Derian. (Foto: Profimedia/instagram)

Novopečená maminka Dominika Myslivcová už je sice z porodnice doma, ale odjezd z ní si za rámeček určitě nedá. Její partner Zdeněk sice pro ni přijel s obrovskou kyticí, ale při odjezdu udělali oba zásadní chybu. Vajíčko, určené pro jejich malého synka, umístili do auta špatně, malého v něm nepřipoutali a následně se s odjezdem pochlubili na sociální síti, kde to influencerka od veřejnosti pěkně schytala.

Po odchodu z porodnice malého Deriana umístila Dominika do vajíčka, které dala do auta na zadní sedadlo. Bohužel ho umístila čelem ve směru jízdy a autosedačku nepřipoutala. Ohrozila tak podle jejich sledujících na instagramu svého syna.

Škoda té nekvalitní autosedačky, která je špatně daná… Ale hlavně že oblečení musí mít značkové a na kvalitní autosedačku už asi došly peníze,” napsala jedna z mnoha žen na sociální síti. Chápu, že se tady paní Dominika stala poprvé maminkou, má hezkýho synka. Příště prosím už vajíčko vždy připoutat, je to pro bezpečnost toho malého štěstíčka,” dodala další.

Po vlně kritiky, která se na Myslivcovou na síti snesla, sama influencerka všem sledujícím poděkovala za upozornění. Při další jízdě tak už měla sedačku se svým drahým synem přidělanou v autě správně.

Jaké je správné usazení autosedačky s miminkem ve voze?

Podle serveru bezpecnenacesty.cz by mělo být vajíčko pro novorozence umístěné vždy v proti směru jízdy buď na sedadle spolujezdce nebo na jednom ze zadních sedadel. Pokud byste měli autosedačku umístěnou na předním sedadle, musíte zde vždy vypnout čelní airbag. Bezpečnostní pás pak umístěte podle konkrétního návodu vajíčka. V závěru pak nastavte madlo do cestovní polohy a tahem zkontrolujte pevné uchycení autosedačky.

Celebrity - další články

Doporučujeme