Dvojnásobné štěstí! Moderátorka Andrea Antony porodila syna s netypickým jménem

12. října 2023·Celebrity·Redakce

Andrea Antony (Zdroj: Profimedia)

Usměvavá moderátorka Andrea Antony má doma už dva potomky. Těhotenství prožívala se svou kamarádkou Monikou Leovou, která také nedávno porodila. Syn Antony dostal netradiční jméno Frederik.

Kudrnaté moderátorce se syn Frederik narodil v pondělí 9. října. „Frederik Antony, těší mě,“ napsala Andrea. Ta své druhé těhotenství oznámila v květnu letošního roku a malé miminko se tak přidalo k dcerce Rozárce. A pod příspěvkem se to už hemží gratulacemi. „Gratuluju! Vítej Frederiku,” napsala třeba herečka Veronika Arichteva.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Antony (@_andy_antony_)

Velká mámo, veliká gratulace, jsi úžasná! Frederiku, vítej,“ napsala moderátorka Gabriela Lašková. Nadšené gratulace přidala třeba zpěvačka Martina Pártlová, modelka Tereza Fajksová nebo herečka Denisa Pfauserová. I Andrea přispěchala s vyjádřením. „3970g lásky. Já vím, že to zase za chvíli zapomenu, ale dokud to mám v živý paměti, tak vám teda musím říct, že ty porody jsou prostě hroznej masakr. Již podruhé nechápu, jak celej ten proces těhotenství ženské tělo zvládne a pak na závěr ještě jako třešničku na dortu obdrží tuhle nepředstavitelnou dávku bolesti. Naštěstí je tou skutečnou třešničkou na tom 9 měsíčním dortu tenhle voňavej uzlíček, kterej za to všechno samozřejmě stojí.” Kromě toho se poklonila všem maminkám, jak to jsou schopné zvládnout.

Andrea se před nějakou dobou stáhla ze světa šoubyznysu; nejprve aby se mohla více věnovat dceři Rozárce a pak kvůli druhému těhotenství. S manželem Martinem zvolili velmi netradiční a neobvyklé jméno. Frederik znamená mírumilovný vládce. Andrea a její rodině moc gratulujeme.

Celebrity - další články

Doporučujeme