Elton John do pěveckého důchodu neodchází. Fanoušky bude bavit na jednorázových akcích

11. července 2023·Celebrity·Redakce

Elton John. (Foto: Profimedia)

Poslední koncert na svém turné odehrál o víkendu legendární zpěvák Elton John. Do Stockholmu se na něj přišly podívat tisíce fanoušků. Pokud jste si mysleli, že se zpěvák odebere do úplného důchodu, tak tomu tak nakonec není.

Když jsem v roce 2018 vyrazil na své poslední turné, nemohl jsem ani v nejdivočejších snech předvídat, jaké zvraty, vrcholy a pády toto turné a celý svět v příštích pěti letech zažije,” sdělil na instagram John a reagoval tak na délku svého turné, která se kvůli pandemii covid-19 výrazně protáhla.

Koncert trval 2,5 hodiny a Tele2 Arena doslova praskala ve švech. Publikum během jeho skvělých hitů dokonce plakalo. Hrát pro vás byl můj důvod k životu a vy jste byli naprosto úžasní. Sobotní večer byl kouzelný. Snažím se to zpracovat,” uvedl s tím, že mu fanoušci rozhodně budou chybět.

View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Po 52 letech kariéry se tak Elton John rozloučil poslední tour. Přesto ale naznačil, že se do úplného pěveckého důchodu nechystá. Fanoušci se prý alespoň dočkají jednorázových akcí. Je tak jisté, že ti z vás, kdo tuto legendu ještě neviděli hrát a zpívat na živo, tak budou mít ještě šanci ji spatřit.

Celebrity - další články

Doporučujeme