Emma Čaputová zazářila na módní přehlídce. Její úspěch je oslavou rozmanité ženské krásy

2. května 2022·Celebrity·Redakce

Emma Čaputová (Zdroj: Profimedia)

Dcera slovenské prezidentky Zuzany Čaputové, Emma, je stále úspěšnější na molech. Mladá žena dobývá svět modelingu svou neortodoxní krásou a získává si stále více příznivců. Dokázala to i během letošního ročníku Bratislava Fashion Days. Informaci přinesl deník Blesk.

Emma Čaputová jde z přehlídky do přehlídky. Objevila se i na letošních Bratislava Fashion Days, kde vystřídala hned sedm modelů od známých módních značek, které prezentovaly svoje kolekce. Některé outfity byly opravdu pozoruhodné.

Patřil k nim třeba krátce střižený top, který odhaloval dívčino ploché bříško, extravagantní žlutá sukně v kombinaci se žlutým vrškem se stojáčkem. Oblékla také šaty, které vypadaly, jak kdyby je našla u babičky ve skříni nebo bílá košile, ke které oblékla černé punčocháče s puntíky a černé lodičky.

Emma ale není jen bezduchou modelkou a snaží se myslet i v širším kontextu. „Téma vnějšího vzhledu je často rozebíranou myšlenkou v dnešní době, bez výjimky i mého instagramového profilu. Vnímám, jak se narativ toho, co je bráno jako krásné, v této době mění. Jsem ráda, že směřujeme k akceptaci různých podob krásy a opouštíme od hodně zažitých stereotypů,” napsala na svůj instagram.

Podle dívky je velmi důležité oslavovat rozmanitost ženské krásy. Podle ní je to klíčovým bodem pro pěstování sebelásky. „Sama si své opěrné body k pěstování sebelásky ještě hledám. Vím, že je to běh na dlouhou trať, a je super, že si v něm chceme pomáhat,” dodala kráska.

Celebrity - další články

Doporučujeme