Emma Smetana a Jordan Haj se na karlovarském festivalu odvázali. Společně se nafotili nazí

8. července 2023·Celebrity·Redakce

Jordan Haj a Emma Smetana. (Foto: Profimedia)

Jordan Haj a Emma Smetana opět ukázali, že se ničeho nebojí. Zpěvák s partnerkou nafotil pro magazín Esquire na karlovarském filmovém festivalu nahé fotografie. Snímky sklízí na sociální síti Instagram nemalý úspěch.

Revoluce vznikají v posteli,” napsal k sérii fotografií, které zveřejnil na instagramu, Haj. Ten s Emmou Smetana zapózoval nahý před fotoaparátem Benedikta Renče.

Na pvním snímku leží zpěvák a moderátorka v celé své kráse na posteli. Na druhém je detailněji vyfocen Haj od pasu nahoru s překříženýma rukama za hlavou. Na posledním záběru Emma sedí zády k příteli, zakrývá si poprsí a Jordan sedí na okraji postele.

View this post on Instagram

A post shared by Jordan Haj (@jordanhaj)

Po zveřejnění snímku se sice našlo na síti pár negativních komentářů, přesto ale převažují ty pozitivní, které odvahu páru obdivují. Jste krásní. Vzpomněl jsem si na Johna a Yoko,” uvedla jedna ze sledujících. Pěkné foto. Emma má za mě trochu vyděšený výraz na obou fotkách, ale sedne vám to, dodala další.

Kontroverze není Hajovi cizí

Podle serveru iDnes.cz to není poprvé, co se Haj pustil do nečeho takového. Právě na loňském ročníku festivalu se postaral o rozruch s producentem Jakubem Strachem. Společně se odvázali opět pro magazín Esquire a na snímcích se líbali. Později se vysvětlilo, že se pouze pokoušeli zrekonstruovat ikonickou scénu z filmu Drive.

View this post on Instagram

A post shared by Esquire (@esquireczech)

Celebrity - další články

Doporučujeme