Ewan McGregor má páté miminko! Po čtyřech dcerách přišel syn

28. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Ewan McGregor. Foto: Shutterstock

Herec Ewan McGregor (50) známý například z Hvězdných válek nebo kultovního snímku Trainspotting se dočkal již pátého potomka. Jeho nejmladšího syna přivedla na svět hercova o 14 let mladší přítelkyně a herecká kolegyně Mary Elizabeth Winstead.

Hollywoodský herec Ewan McGregor je již pětinásobným otcem. Krásnou novinku prozradila veřejnosti hercova dcera Clara McGregor (25). “Vítej na světě, bratříčku. Gratulace tátovi & Mary – tohle je ten nejkrásnější dárek,” napsala na sociální sítě a zveřejnila dva snímky, na nichž chová miminko.

View this post on Instagram

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor)

Nedlouho po nejstarší sestře se pochlubila i mladší Esther (19). “Poznala jsem svého brášku oblečená jako pirát. Doporučuju! Vítej do rodiny malý Laurie,” napsala a prozradila tak rovnou i jeho jméno.

View this post on Instagram

A post shared by Esther Rose McGregor🌈 (@esther.mcgregor)

Kromě novorozeného synka má herec čtyři dcery. Všechny vzešly z jeho manželství s producentkou Eve Mavrakis (55), se kterou prožil 25 let. McGregor a Mavrakis společně zplodili Claru, Esther a Anouk (10) a adoptovali Jamyan (19). Po čtvrt století společného života se ale loni v srpnu dvojice oficiálně rozvedla.

Foto: Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme