Finalistka Superstar Šárka Vaňková po boku partnera Richarda jen září

21. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Šarka Vaňková s přítelem. (Foto: se souhlasem Richard Nálepa)

Šárka Vaňková, která se proslavila v roce 2004 v pěvecké show Superstar, se nedávno objevila na premiéře muzikálu Robinson Crusoe. Tam také vyvedla i svého partnera Richarda Nálepa. Informoval o tom server eXtra.cz.

Šárka Vaňková, která skončila na druhém místě v první řadě oblíbené pěvecké soutěže Superstar, dlouho ve světě showbyznysu nebyla. Po show sice vydala dvě alba, zahrála si ve filmu pro mladé a moderovala i svůj vlastní pořad, ale nakonec se rozhodla stáhnout do ústraní.

Nějakou dobu žila na Slovensku a nyní se vrátila do Česka, ale zpěv má již jen jako koníček. “Svoji profesi jsem vyměnila za koníčka, a proto si dnes můžu s klidem vybrat, kde si zazpívám, co udělám a co řeknu. Nechci být na hudbě finančně závislá. Našla jsem se i v jiných odvětvích,” uvedla v jednom z rozhovoru Vaňková pro eXtra.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Richard Nálepa (@richard_nalepa)

Už rok také randí s charismatickým Richardem Nálepou. Společně se nedávno ukázali na premiéře muzikálu Robinson Crusoe. Vedle partnera Šárka jen září. O mužích se moc bavit nechci. Jsem šťastná ve vztahu s Richardem, neskutečně talentovaným muzikantem a zpěvákem. Už jsem vyrostla z toho dělit se o své soukromí s celým světem. Prošla jsem si těžkým a bolavým obdobím, které zažije asi každá žena, a už jsem nevěřila, že budu schopna ještě někomu otevřít srdce, řekla pro server zpěvačka a dodala, že je dala dohromady úplná náhoda. Spojila nás hudba a celý průběh vypadá jako z filmu. Všechno má svůj význam a nic se neděje jen tak.”

View this post on Instagram

A post shared by Richard Nálepa (@richard_nalepa)

Celebrity - další články

Doporučujeme