Fotbalisté si zpestřili přípravu na ME. Zašli do divadla na Trojana a spol.

23. května 2016·Celebrity·Redakce

Fotbalová reprezentace na startu přípravy na mistrovství Evropy společně vyrazila do Dejvického divadla. Šlo o speciální představení, které si herci v čele s Ivanem Trojanem připravili pouze pro fotbalisty.

“Přišel s tím Ivan Trojan. Hledali jsme jen vhodný termín. Měli mít původně v divadle volno, ale udělali pro nás toto exkluzivní představení. Je to ideální teambulding, abychom se pobavili před tím, co nás všechno čeká. Bylo to super,” řekl manažer reprezentace Dušan Fitzel.

Zajímavé zpestření to bylo i pro fotbalisty, kteří během sezony nemají tolik času do divadla vyrazit. “Naposledy jsem byl v zimě, protože na to není moc čas. Když už mám volno, tak zas nejsou lístky. Je to těžké,” řekl záložník Plzně Daniel Kolář. “Mám divadlo rád. Naposledy jsme byli v prosinci s přítelkyní v Národním divadle. Je tam však složitější se dostat na lepší představení. Proto častěji volím kino,” uvedl brankář Liberce Tomáš Koubek.

Oba uvítali, že tým opustil hotel, kterého si během šampionátu užije až až. “Doufám, že budeme hodně dlouho spolu a pak už na takové věci nebude čas, takže je dobře, že se něco takového dělá,” prohlásil Kolář. “Mně se to líbí. Je to lepší než být jen na hotelu,” dodal Koubek.

Celebrity - další články

Doporučujeme