Hanka Zagorová čelí dalším nečekaným zdravotním komplikacím

25. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Hana Zagorová. (Foto: se souhlasem Hana Zagorová)

Před pár týdny jsme vás informovali o tom, že zpěvačka Hana Zagorová byla nucena zrušit nadcházející koncerty, včetně narozeninového, který měl být v pražské Lucerně. Aktuálně Hanka čelí postcovidovému syndromu a další nečekané zdravotní komplikaci. S informací přišel pořad Showtime.

Aktuálně se Hanka potýká s dalším zdravotním problémem. “Říká se, že pánbůh nebo universum naloží člověku tolik, kolik unese. Já teda nevím, co si o mně ten pánbůh nebo universum myslí. Opravdu, mně se zdá, že už mi nakládá opravdu hrozně. Protože jak jsem z toho nešťastná, tak z těch nervů mně rupla záda. Ale děsně,” uvedla v pořadu zpěvačka.

Obrovským štěstím bylo, že stál poblíž její manžel Štefan Margita, který ji při pádu zachytil. Hanka chtěla podvázat rajčata na našem balkóně. Najednou zařvala a úplně jí rupla záda. Kdybych tam nestál, tak spadne a nevím, jak by to dopadlo,” popsal. Operní pěvec je tak zpěvaččin anděl strážný. “Štefíček je svatý muž. Stará se o mě senzačně. Sama přiznávám, že já být na jeho místě, párkrát bouchnu dveřmi. Má úžasnou trpělivost,” řekla pro Showtime Zagorová.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Zagorová (@hanazagorova_official)

Sama doufá, že se rychle uzdraví a bude se moci co nejdříve postavit opět na pódium a dělat radost svým fanouškům. Ti jí dodávají obrovskou sílu prostřednictvím vzkazů. Narozeninový koncert v Lucerně je momentálně přeložený na 16. prosince a na ten se Hanka již teď nesmírně těší.

Celebrity - další články

Doporučujeme