Herec Ladislav Frej je v nemocnici. Kvůli problémům s páteří musí podstoupit řadu vyšetření

8. února 2022·Celebrity·Redakce

Herec Ladislav Frej. (Foto: Profimedia)

Herec Ladislav Frej, známý hlavně ze seriálu Nemocnice na kraji města, kde ztvárnil doktora Karla Svobodu, je v nemocnici. Podle deníku Blesk byl do pondělí na jednotce intenzivní péče. Herci není dobře, za vším stojí zablokovaná krční páteř.

Nejprve přišel deník Aha! se zprávou, že herci selhaly orgány, a proto byl hospitalizován na JIP, konkrétně na oddělení hepatogastroenterologie. Zde se řeší hlavně onemocnění jater nebo žaludku. Frej jim záhy sdělil, že se srdcem problémy nemá. V minulosti mu lékaři v IKEMu museli udělat hned dvě katetrizace po sobě, kvůli srdeční arytmii.

Později se pro server Super.cz vyjádřila dcera Kristýna Frejová, která uvedla, že tatínka přijali do nemocnice kvůli zablokované páteři. “V pátek podstoupil plánovaná vyšetření a po víkendu ho čekají ta zbývající. Jediné, co teď potřebuje, je klid,” uvedla pro server.

O problémech s páteří se deníku Blesk herec svěřil při oslavách 80. narozenin. “Noha bolí jako čert od páteře, ale nestěžuju si. A jak už to bývá, vyjdu na jeviště a najednou nebolí vůbec nic. Je ze mě jura,” řekl v minulosti Frej.

Celebrity - další články

Doporučujeme