Herec Oldřich Kaiser měl infarkt, je na jednotce intenzivní péče

18. července 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Vyhlášení vítězů 25. ročníku filmových cen Český lev 10. března v pražském Rudolfinu. Cenu pro nejlepšího herce ve vedlejší roli převzal Oldřich Kaiser za film Po strništi bos. (Foto: ČTK)

Herec a hudebník Oldřich Kaiser (64) prodělal infarkt myokardu a leží na jednotce intenzivní péče. Informaci zveřejnilo Divadlo Kalich, které muselo kvůli hercovým zdravotním potížím změnit program.

Herec Oldřich Kaiser má za sebou infarkt myokardu, ze kterého se nyní zotavuje na jednotce intenzivní péče jedné z pražských nemocnic. “Vážení diváci, z důvodů onemocnění v hereckém souboru bohužel musíme přesunout červencové reprízy Ženy za pultem 2 a kabaretu Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem na Hvězdném létě pod žižkovskou věží na září. Pan Oldřich Kaiser leží na jednotce intenzivní péče s prodělaným infarktem myocardu,” objevilo se ve čtvrtek na facebookovém profilu projektu Hvězdné léto pod žižkovskou věží.

Již v září se však plánuje vrátit na jeviště a diváci tak o jeho představení nepřijdou. “Už se mu daří lépe. V ohrožení života zaplaťpánbůh není. Když jsem se to dozvěděl, přece jenom mě to vyděsilo, ale naštěstí to lékaři stačili včas podchytit. Stát se to ale může zkrátka každému,” uvedl Kaiserův blízký přítel a herecký kolega Jiří Lábus pro magazín eXtra.cz, který ho v nemocnici navštívil.

Červencové Ženy za pultem a Kubrt se přesouvají na září Vážení diváci, z důvodů onemocnění v hereckém souboru bohužel…

Zveřejnil(a) Hvězdné léto pod žižkovskou věží dne Čtvrtek 18. července 2019

 

Celebrity - další články

Doporučujeme