Herečce ze seriálu Smallwille hrozí až 17 let ve vězení. Ve zvrhlé sektě nutila ženy k prostituci

29. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Seriál Smallwille (se souhlasem The WB Television Network)

V seriálu Smallwille působila herečka Allison Mack jako anděl, ale ve skutečnosti je to pěkná potvora, která byla zástupkyní šéfa zvrhlé sekty, která týrala ženy. Herečce hrozí až sedmnáct let.

V České republice znají diváci Allison Mack jako sympatickou Chloe, kamarádku Supermana ze seriálu Smallwille. Jen stěží se dá pochopit, že tahle na první pohled obyčejná žena vstoupila v roce 2010 do sekty NXIVM a záhy se stala první zástupkyní jejího šéfa Keitha Raniereho. Tomu pomáhala v ovládnutí členek kultu. Raniere si ženy značkoval a nutil je k sexu. Byly také nuceny sdělovat mu důvěrné informace, které by byly zneužity, pokud by se ze sekty rozhodly vystoupit.

Muž je nutil k prostituci, nuceným pracím a zneužíval jejich osobní doklady. Školení sekty zahrnovalo video popravy sekerou, evokace bolestných vzpomínek a především poplatek ve výši 150 tisíc korun za dva týdny této “kůry”. Slavil se den narození vůdce sekty a “absolventi” dostali barevné pásky, které ukazovaly jejich hodnosti. “Alison nás přivedla, nahé a na tělo nám vypálily značku,” vzpomíná herečka Sarah Edmonds, která byla také členkou sekty.

Raniere později u soudu řekl, že cejchování vymyslel někdo jiný. On podle svých slov nesnáší tetování. Klec spadla v březnu 2018, kdy byl vůdce zatčen. Herečku sebrali tři měsíce po něm. Ona sama proti svému pánovi svědčila a Ranier byl loni v říjnu odsouzen na 120 let. Mack hrozí až 17 let, soudcům ale napsala dopis, ve kterém se omlouvá a prosí o schovívavost. “Zcela jsem se mu oddala a byla to chyba. Ale změnila jsem se, dnes už jsem lepší člověk,” napsala. Zda jí to ale pomůže, je ve hvězdách.

Celebrity - další články

Doporučujeme