Historie se opakuje. Meghan je jako Diana, uvedl herec Clooney. Bude kmotrem královského potomka?

15. února 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Americký herec George Clooney uvedl, že vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle může dopadnout stejně jako princezna Diana. Zároveň prozradil, jestli on a jeho žena Amal Clooney budou kmotry dítěte, které Meghan momentálně čeká. Informoval o tom server australského magazínu Who.

Chci říct, že všichni Meghan Markle honí kdekoli, je pronásledována a pomlouvána,” uvedl herec, jenž je blízký přítel vévodkyně ze Sussexu, pro magazín Who.

Je to žena v sedmém měsíci těhotenství a je pronásledována, pomlouvána a naháněna stejně jako byla Diana, takže historie se opakuje,” je přesvědčený držitel dvou Oscarů. “Víme, jak to skončí. Nemohu popsat, jak frustrující je, když vidíte zveřejněný dopis dcery adresovaný otci, opravdu s ní zacházejí hrubě a myslím si, že je to nezodpovědné. Jsem tím překvapen,” shrnul Clooney.

Slavný herec také prozradil, zda bude spolu se svou manželkou Amal Clooney kmotry dítěte, které Meghan Markle čeká. “Ano, zřejmě budu kmotrem královského potomka,” uvedl se smíchem na tváři. “Ne! Jsem otec dvojčat a mám dost sra*ek na práci – doslova!” uvedl Clooney, jenž se s manželkou stará o rok a půl staré děti.

Celebrity - další články

Doporučujeme