Honza Musil po ošklivé nehodě: Pilně cvičí a jeho stav se zlepšuje!

5. března 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: musilhonza / Instagram

Po zlomenině páteře a třech operacích už je stav moderátora Honzy Musila (51) mnohem lepší. Své fanoušky na sítích nezapomíná přesvědčovat, že pověstný úsměv od ucha k uchu mu ani v nemocnici nechybí a díky cvičení se může už i samostatně pohybovat.

Moderní medicína dokáže skutečné zázraky. Poté, co po ošklivém pádu utrpěl v prosinci moderátor a zpěvák Honza Musil zlomeninu páteře, vypadal jeho stav opravdu hrozivě. Nikdo nebyl schopný přesně říct, jak dlouho bude zotavení trvat a jak rozsáhlé budou případné doživotní následky.

Po třech operacích a pravidelných fyzioterapiích se však jeho stav velmi rychle zlepšuje. “Za sobotu a za neděli jsem každý den našlapal tři kilometry. Když jsem to říkal fyzioterapeutovi, měl z toho radost a říkal, že je to už normální chůze,” pochlubil se moderátor během rozhovoru pro server eXtra.cz.

“Ušel jsem to za hodinu, ale on povídal, že normální člověk rychlou chůzí ujde za hodinu pět kilometrů, takže už nejde o takový rozdíl. Tak jsem reagoval tak, že jsem se samozřejmě zastavoval a sledoval motýlky, i když samozřejmě žádní nikde ještě nejsou,” smál se Musil.

Veselý moderátor ale nepopírá, že začátky byly hodně krušné. “Ze začátku to přitom bylo tak, že jsem chodbu tam a zpátky jsem šel přes půl hodiny. A to měří jen čtyřicet metrů. Víc se ale nedalo a musel jsem zpátky do postele,” vzpomíná.

Honza Musil už svého bojovného ducha prokázal před necelým čtvrt stoletím, když bojoval s nebezpečnou rakovinou. tehdy svůj boj vyhrál a vzešel z něco zřejmě o to silnější. “Jsem smířený s tím, že i kdyby to bylo blbý, tak je to furt lepší, než to bylo kdysi. Také nemuselo být vůbec nic,” připustil zpěvák, který si teď váží každé chvilky.

Na konci února zveřejnil Honza Musil optimistické video. Podívejte se, jak už mu chůze krásně jde:

Moc vás zdravím! ☀️??❤️?Neuvěřitelné.Díky všem v obou nemocnicích kde mne “opravují” – jsem dnes mohl s Jakoubkem poprvé ven. Obyčejná, krátká a přitom neskutečná procházka v areálu nemocnice.Neuvěřitelný zážitek. ??❤️

Zveřejnil(a) Honza Musil dne Středa 27. února 2019

Celebrity - další články

Doporučujeme