Hora ze Hry o trůny se brzy stane otcem. S manželkou odhalili pohlaví miminka

18. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Hafþór Júlíus Björnsson

S Gregorem Cleganem alias Horou to v seriálové Hře o trůny příliš dobře nedopadlo, islandský herec Hafþór Júlíus Björnsson, který mu vdechl život, se má však naopak lépe, než kdy dřív. Urostlý silák totiž za několik měsíců přivítá na světě své první miminko. S manželkou Kelsey Henson nyní na sociálních sítích odhalili jeho pohlaví. 

Urostlého Islanďana jménem Hafpór Júlíus Björnsson nejvíce proslavila role nechvalně proslulého Gregora Clegana v seriálu Hra o trůny. K fiktivní Hoře má ale herec naštěstí velmi daleko. Ve skutečnosti jde podle jeho blízých o velmi citlivého a hodného člověka.

Björnsson teď ve svém životě zažívá zřejmě dosud nejšťastnější období. S manželkou Kelsey Henson totiž za několik měsíců na světě přivítají své první miminko a na sociálních sítích nyní oznámili, že půjde o chlapečka. Termín má Henson 3. října.

View this post on Instagram

Swipe right to see gender of the mini me! ? @kelc33 @uncensoredmommy . ? @eyruntj

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Zamilovaný manželský pár Björnsson a Henson na ulici většina lidí nepřehlédne. Zatímco islandský herec měří úctyhodných 205 cm, jeho manželka je se svými 157 cm o poznání drobnější. Dvojice kvůli tomu často čelí nejrůznějších vtípkům a posměškům, rýpaly se ale snaží ignorovat.

Manželé se před časem seznámili v baru, kde drobná blondýnka dělala servírku. Požádala tehdy herce o autogram a ihned mezi nimi přeskočila jiskra. V roce 2018 přišla svatba a nyní i společné miminko.

Celebrity - další články

Doporučujeme