Hvězda seriálu Dawsonův svět se pochlubila úžasnou proměnou! Takhle ho změnila taneční soutěž

28. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram/James Van Der Beek

Televizní taneční soutěž v Česku vysílaná pod názvem StarDance si dokázala získat řadu diváků po celém světě. V její americké verzi nazvané Dancing with the Stars vystoupil i někdejší Dawson ze seriálu Dawsonův svět, herec James Van Der Beek (42). Ačkoli je herec nadšený sportovec, pochlubil se, že taneční tréninky udělaly s jeho fyzičkou úplné zázraky.

Americký herec James Van Der Beek (42) se zapsal do paměti českých diváků hlavně jako blonďatý Dawson ze seriálu o partičce mladých lidí z přelomu devadesátých let a nového tisíciletí. Od té doby už ale uplynula řada let a charismatický herec vdechl život i mnoha dalším postavám. Své fanoušky si tak udržel i v následujících desetiletích a díky své popularitě dostal nabídku účinkovat i v soutěži Dancing With the Stars, která se v Česku vysílá jako StarDance.

I čeští účastníci se shodují na tom, že účast v soutěži umí být pěkně náročná, a někdejší Dawson jim dává jedině za pravdu.“Bojová umění versus tanec,”napsal ve středu na své sociální sítě a zveřejnil fotografie, které porovnávají jeho fyzičku.

View this post on Instagram

Fight training vs. dancing… – I’d been training in Muay Thai three days a week for about six months (for the next project I’m writing) when I hit pause to dance six hours a day. Now I can rhumba ??

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

Van Der Beek přitom není žádný sportovní začátečník. Už před účasní v soutěži si dával pravidelně do těla a vůbec se nešetřil. “Trénoval jsem Muay Thai tři dny v týdnu po dobu šesti měsíců (kvůli novému projektu, který píšu), a pak jsem přestal, abych šest hodin denně tancoval. Nyní umím rumbu,” svěřil se herec svým fanouškům.

Dvojnásobný táta si ale v soutěži už bohužel nezatančí. Před dvěma týdny ji opustil a umístil se tak na pěkném pátém místě. Lásku k tanci si však zjevně ponechal i nadále.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme