Hvězda Smyslu pro tumor Filip Březina přiznal: Milostné scény jsou za trest, erekce se může stát

25. února 2024·Celebrity·Redakce

Smysl pro tumor, Filip Březina, Alžběta Malá
(Photo © Česká televize / Pavla Černá)

Neherci si často myslí, že natáčení milostných scén s krásnými kolegyněmi, musí být pro herce úžasný zážitek. Opak je však pravdou. Charismatický a talentovaný herec Filip Březina, který nyní září v seriálu Smysl pro tumor, přiznal, že by se a place raději stokrát rozbrečel, než natáčel milostné scény.

Filip Březina a Alžběta Malá se před natáčením seriálu Smysl pro tumor neznali a pár týdnů po seznámení museli natáčet žhavé postelové scény. Nebylo to tedy nic příjemného. Navíc chyběl kouč intimních scén, který je při takovém natáčení nepostradatelný.

Ten má při nahých milostných scénách pomáhat probořit ledy a nastavit hranice, aby bylo všem jasné, kam sahat a kam ne a jak si má přesně herec počínat. “Nebyl tam nikdo. Ono pak dochází k nepříjemným situacím. Režisérka Tereza Kopáčová takovéhle věci nerada točí a občas nechala na nás, ať si to uděláme sami, což je úplně nejhorší,” vylíčil Březina.

I přesto nejsou milostné scény něco, co by si pohledný herec užíval. To radši budu stokrát umírat a stokrát se rozbrečím, než abych točil na naháče,” rozpovídal se. Přestože výsledek vypadá pak velice žhavě, při tvorbě těchto scén rozhodně o žádné vzrušení nejde. Erekce se může stát, ale v tom celým kolotoči na to nemyslíš. Výsledná akce trvá dvacet vteřin, tam se nic stát nemůže. Nebo nemělo by. Občas když se do toho moc položíš, tak to cítíš a zastavíš to,” prozradil Březina v podcastu PH+show. Dále přiznal, že se po těchto scénách pak vždy třičtvrtě hodiny sprchoval.

Celebrity - další články

Doporučujeme