Hvězda Upířích deníku v nemocnici. Nina Dobrev se vybourala na motorce a je vážně zraněná

23. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Nina Dobrev (Foto: Profimedia)

Vzpomínáte na populární seriál Upíří deníky? Hlavní představitelka po nehodě na motorce skončila s vážným zraněním v nemocnici. Podrobnější informace zatím nejsou dostupné, ale jedno je již jasné, pětatřicetiletá Nina Dobrev si nějaký ten čas v nemocnici pobude.

Herečka se momentálně zotavuje v nemocnici a z nejhoršího je naštěstí venku. I proto sdílela na své sociální sítě dvě fotografie. Na první šťastně pózuje na motocyklu a na té druhé leží v nemocnici. Popisek poukázal na její smysl pro černý humor: „Jak to začalo vs. jak to skončilo,“ napsala.

„I v nemocnici se ti daří vypadat úžasně,“ napsala herečka Sarah Michelle Gellar. Kolega Charles Davis se nebál v komentáři rýpnout. „A jak tedy jezdí ta motorka? Doporučila bys ji?“ zavtipkoval. Mnoho uživatelů se herečce v komentářích snažilo vysvětlit, že už není upírkou, ale člověkem a měla by si dávat pozor. Odkazují tím na její slavnou roli Eleny ze seriálu Upíří deníky, kde se postupem času stane upírkou a později zase zranitelným člověkem. „Tady někdo zapomněl, že už nemá upíří krev. Lol,“ reagovala jedna z fanynek.

 

Dobrev na instagramu prozradila, že bude trvat celkem dlouho, než se plně zotaví, ale je v pořádku. Nehoda se stala chvíli poté, co herečka dokončila svůj seznam přání, s kterým jí pomáhal přítel Shaun White, bývalý olympijský snowboardista. Ten se nedávno rozpovídal o jejich společném cestování. “Bylo to opravdu úžasné, strávit spolu nějaký čas. Cestovali jsme do Antarktidy, Dubaje, navštívili maminku Niny ve Francii, taky jsme jeli do Monaka a do Indonésie,” řekl webu 7News.

Celebrity - další články

Doporučujeme