Insta-Call: Pokáč chystá novou desku, vyjde už na konci května. A předtím je ještě jedno hudební poprvé

22. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Pokáč alias Jan Pokorný. (Foto: Frekvence 1)

Pokáče netřeba představovat. Úspěšný písničkář se teď vrhl do nové životní etapy. V únoru se stal otcem, ale jak sám říká, když malý Teo začne křičet, opouští místnost.

Pokáč, který se stal 11. února otcem syna Teodora, neztrácí ani v otcovské roli svůj pověstný humor. “Když začne křičet, tak já opouštím místnost a přemístím se do “svojí” kuchyně, kam nikdy nesmí,” přiznal na Insta Callu v rozhovoru s našimi moderátory Janou a Mikeschem. Když je ale potřeba, tak samozřejmě občas zaskočí. Funguje hlavně jako morální a psychická podpora. Teo funguje zatím jako dobrá inspirace, jak Pokáč říká, tak v tuhle chvíli jsou to jediná témata, o kterých může psát.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Jestli se na nové desce, která vyjde na konci května, dočkáme i nějaké inspirace od malého Tea je otázka. Je ale jasné, že témat ke skládání má teď Pokáč dost. Nová deska ale určitě vyjde a to už 28. května a bude to první Pokáčova deska, která vyjde i na vinylu.

Snad doba dovolí a Pokáč bude moci novinku představit i živě před fanoušky. Co dalšího chystá, jaká spolupráce by se mu teď hodila a proč je rád, když se teď chvilku všichni ptají na jeho syna, se dozvíte v INSTA-CALLU Frekvence 1!

Celebrity - další články

Doporučujeme