Insta-Call s Martou Jandovou: Chtěla jsem na koncertě vystupovat v bikinách, ale nakonec to asi nevyjde

12. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Marta Jandová, foto: Frekvence 1

Hostem InstaCallu Frekvence 1 byla zpěvačka a moderátorka Marta Jandová. Ta vystoupí už ve středu 7. července v autokempu Budišov nad Budišovkou. Co si pro fanoušky přichystala a jak je na tom s kempováním?

Marta Jandová je rockerka každým coulem. Svou rockerskou duši ukáže i na druhém Radiokempu Frekvence 1. Ten se koná až na Moravě, v autokempu Budišov nad Budišovkou. “Hrát budu písničky z mého českého alba Barvy. Během pandemie jsem nějak nestihla napsat to další, i když nápady by byly. Ale to by zas ty písničky nikdo neznal. Zahraju třeba písničky Křídla, Barvy nebo Černá a bílá,” láká Marta.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Ta zároveň doufá, že se nevyplní předpověď počasí, a že bude hezky. “Chtěla jsem původně vystupovat v bikinách, ale ais bych to nedala,” směje se zpěvačka, která je i velkou milovnicí kempování. Svěřila se, že si tento týden jede pros svůj historicky první stan. “Vždycky jsem kempovala s kamarády, kteří stan měli, takže stačil jen spacák a karimatka. Dokonce mám i nějaké nádobí, ale stan mi chyběl,” přiznala se Marta.

Koncert Marty Jandové na Radiokempu začne už v 19 hodin, ale celý den se můžete těšit na bohatý program. Naši moderátoři Jana Knížková, Roman Mikesch a Tomáš Fíla vás budou bavit od 14 do 19 hodin, těšit se můžete i na buřty a samozřejmě na koncert právě Marty Jandové.

Celebrity - další články

Doporučujeme