Jiří Pomeje musí znovu bojovat: Rakovina se vrátila, zasáhla mu kosti

28. listopadu 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČTK

Herec, dabér a filmový producent Jiří Pomeje si nedávno musel vyslechnout velmi nepříjemnou zprávu. Rakovina, kvůli které přišel o hlasivky, se mu totiž po roce vrátila a napadla jeho kosti. S nebezpečnou diagnózou bude bojovat za pomoci chemoterapie.

Zprávu o návratu jeho nemoci si herec vyslechl z úst blízkého kamaráda, Pavla Páska. Právě on ho totiž odvezl do nemocnice poté, co Pomejeho trápily velmi silné bolesti v oblasti kyčle. Rentgen zjistil zlomeninu stydké kosti, lékaři však měli pro pacienta ještě jednu špatnou zprávu.

Díky vyšetření se totiž přišlo na to, že rakovina se herci po roce opět vrátila. “Co vám mám na to říct? Jak to vzal? Nese to! Jde znovu do lítého boje s tou sviní,” řekl Pásek Blesku.

Teprve před rokem přitom zákeřná diagnóza obrátila herci život vzhůru nohama. Tehdy se léčil s rakovinou hrtanu. Pomeje, který se mimo jiné živil i dabingem, podstoupil kvůli nemoci ozařování a nakonec o hrtan i hlasivky přišel úplně. Lékaři mu poté voperovali takzvaného slavíka, který mu umožňuje běžnou komunikaci. O svůj hlas však definitivně přišel.

Herec je nyní odhodlaný udělat v boji se zákeřnou nemocí všechno, co jen bude v jeho silách. V nejbližší budoucnosti ho má údajně opět čekat ozařování.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme