Jiřího Pomeje (54) převezli do sanatoria, na cestu ho raději uspali

4. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČTK

Stav herce, dabéra a producenta Jiřího Pomeje (54) je velmi vážný. Ve společnosti jeho sestry byl proto převezen do Nemocnice Na Pleši. Tamní personál se specializuje na pacienty s rakovinou, kterou Pomeje trpí. 

Podle informací deníku Blesk byl herec a dabér Jiří Pomeje, kterého v současnosti opět trápí rakovina, převezen do Nemocnice Na Pleši v brdských lesích, která se specializuje na péči o lidi s onkologickým onemocněním. Pomeje zde má mít nadstandardní pokoj a odborníky k dispozici po 24 hodin denně.

Od poloviny listopadu se léčil v  Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích. Během celého převozu někdejší filmový producent spal pod vlivem tišících léků.

Herec trpí rakovinou, která napadla kyčelní kloub a po roce se mu měla vrátit i do krku.“Musím ale říct, že poté, co mu pětkrát ozářili kyčelní kloub, se mu ulevilo. Ta noha ho bolí míň a stokrát líp se pohybuje,” sdělil deníku Blesk producent a blízký Pomejeho kamarád Pavel Pásek (51), který ho pravidelně navštěvuje. U herce se nyní neustále střídá hlavně nejbližší rodina.

Celebrity - další články

Doporučujeme