Josef Rychtář se opět chystá do chomoutu. Jeho vyvolená mu na důležitou otázku ještě neodpověděla

29. června 2022·Celebrity·Redakce

Josef Rychtář. (Foto: Profimedia)

Dlouho po smrti zpěvačky Ivety Bartošové (†48) byl vdovec Josef Rychtář sám. Tomu už je ale konec. Deníku Aha! se svěřil, že už čtyři roky randí s Ivou z Rakovníku a nedávno ji požádal o ruku.

S Ivou Ledvinkovou se potkal před devíti lety na benzínově pumpě. V té době ale ještě žil s Ivetou Bartošovou. Přišla k nám, od obou chtěla autogram, a zmizela,” uvedl pro deník.

Po smrti zpěvačky se mu Iva ozvala. Číslo si sehnala na internetu. Chtěla se vidět a jestli prý za ní nechci zajet do Rakovníka.” Měl ale odebraný řidičák, a tak ho za jeho potenciální partnerkou musel odvézt syn.

Od té doby se s prodavačkou oděvů a zmrzliny vídá pravidelně. Nedávno ji dokonce požádal o ruku, bohužel odpovědi se mu ještě nedostalo. Od prvního dne našeho setkání jsem se do ní zamiloval, neměl jsem ale odvahu jí to sdělit, i když jsem byl nesčetněkrát tázán. Teď už jsem to musel ze sebe dostat,” řekl s tím, že mu Iva zesnulou Ivetu v mnoha věcech připomíná. Je pracovitá, skromná, hodná a citlivá. A neměla to v životě vůbec lehké.”

Celebrity - další články

Doporučujeme