Karel Gott dobíjí energii v přírodě. Na Instagramu zveřejnil nové fotky

28. srpna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

O Zlatého slavíka se v uplynulých několika týdnech bálo celé Česko. Zprávy o akutním zápalu plic vyděsily fanoušky českého zpěváka a všichni tak netrpělivě čekali na zprávy o zdravotním stavu mistra. Teď se však zdá, že Karlovi Gottovi je mnohem lépe.

Česká hudební legenda se o sobě rozhodla dát vědět prostřednictvím svého instagramového profilu, na který umístil dvě nové fotky. Na jedné z nich pózuje u stromu na kraji lesa, na druhé fotce se k němu přidala i manželka Ivana. Karel Gott působí odpočatě a mnohem zdravěji.

View this post on Instagram

?

A post shared by Karel Gott (@officialkarelgott) on

Gott se v roce 2016  potýkal se zdravotními potížemi, v listopadu předchozího roku mu bylo diagnostikováno nádorové onemocnění mízních uzlin. Zpěvák podstoupil léčbu a poté v březnu 2016 oznámil, že onemocnění vymizelo a že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit. Po dalších komplikacích započal s postupným návratem na pódia. Zpočátku vystupoval jen v klubech, v květnu 2017 se vrátil i na velké pódium, a to koncertem Karel Gott still aLIVE v Divadle Hybernia.

Loni 12. června za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka vystoupil na samostatném koncertě ve vyprodané pražské O2 areně. Také letos měl původně u příležitosti životního jubilea vystoupit v pražské O2 areně. Koncert zpěvák ale před časem zrušil, jeho mluvčí to zdůvodnila Gottovou oslabenou imunitou.

Celebrity - další články

Doporučujeme