Kojení je pro ni naprosto přirozená věc! Kristýna Leichtová ukázala, jak se tváří, když ji dcera kousne do bradavky

17. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kristýna Leichtová (Foto: ČTK)

Kristýna Leichtová je známá tím, že aktivně propaguje kojení. A to jak v reálném životě, tak na sociálních sítích. Nyní ale na svém Instagramu ukázala, jak to vypadá, když ji dcerka Rozárka kousne do bradavky.

Herečka Kristýna Leichtová se stala už dvojnásobnou maminkou a svou roli si velmi užívá. Doma má tříletou Dorotku a roční Rozárku, kterou stále kojí. A právě o kojení se herečka rozhodně nebojí mluvit veřejně. “Děkuji, že můžu. Je to sranda, je to krása, občas je to boj, je to láska,” pochlubila se Kristýna na začátku srpna na svém Instagram. K popisku dala ještě šest fotek z kojení.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova)

O měsíc později udělala něco podobného. Pro všechny fanoušky, ale i odpůrce sdílela dva intimní rodinné snímky s mladší dcerkou. A opět propaguje kojení. Všem maminkám dokazuje, že není čeho se bát, nebo za co se stydět. Ale jak sama ukázala, ne vždycky je to idylické.

Kromě nádherné černobílé fotky ukázala i “odvrácenou” stranu. Takhle totiž prý vypadá, když jí malá dcerka nečekaně kousne do bradavky. Kristýna je ale i na tohle určitě zvyklá a je skvělé, že se toho prostě nebojí.

Celebrity - další články

Doporučujeme