Kristýna Leichtová ukázala mladší dcerku. Na konci června ji porodila doma ve vaně

8. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: kristyna__leichtova / Instagram

Herečka Kristýna Leichtová (34) před pouhými pár dny přivítala na světě již své druhé dítě. Holčičku, která dostala jméno Rozárka, porodila doma ve vaně. Herečka zdůrazňuje, že porod doma rozhodně není pro každého. Měla by ale podle ní existovat možnost volby.

Kristýna Leichtová se po narození své druhé dcerky v středu poprvé pochlubila fanouškům rozesmátým rodinným snímkem s oběma svými ratolestmi. V záběru ovšem chybí hrdý táta holčiček a drahá polovička Leichtové, Vojtěch Štěpánek.

Herečka se v komentáři svěřila, že právě díky němu a dalším blízkým si své šestinedělí krásně užívá. “Když jsem díky vaší pomoci klidná a odpočatá, můžu jenom dávat lásku. A to je teď asi nejdůležitější,” vzkázala rodině.

View this post on Instagram

Drahé dcery a já ❤️. Bez rodiny, jmenovitě bez Vojty, mamky a hlavně @emilymaiova , bych si to sžívání v šestinedělí rozhodně ani nedokázala představit! Díky Vám! Díky že Vás mám ❤️. Protože když jsem díky vaší pomoci klidná a odpočatá, můžu jenom dávat lásku. A to je teď asi nejdůležitější… ???? #sestinedeli #laskajakotram

A post shared by Týna Le (@kristyna__leichtova) on

Herečka a šéf činohry Národního divadla moravskoslezského s rozhodli pro porod v domácích podmínkách. “Ráda bych vám řekla, že se Rozárka narodila doma, rychle a bezpečně, za asistence Dorotky, Vojty a porodní asistentky. Moc jim děkuji,” napsala novopečená dvojnásobná matka na sociální sítě na konci června.

Své volby prý rozhodně nelituje. “Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo. Domácí porod není pro každého, pro nás ano. Možnost volby je důležitá,” myslí si Leichtová.

View this post on Instagram

Porodní příběh… ❤️❤️❤️❤️❤️ ???? Teď ještě nebude. Takovou krásu nemůžu jen tak odfláknout! ❤️ Každopádně bych vám ráda řekla, že se Rozárka narodila doma, rychle a bezpečně, za asistence Dorotky, Vojty a porodní asistentky. Moc jim děkuji ❤️??! Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo. Domácí porod není pro každého, pro nás ano. Možnost volby je důležitá!!! #domaciporod #moznostvolby @porodjekrasny @jemnezrozeni @porodapravo

A post shared by Týna Le (@kristyna__leichtova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme