Konec šestinedělí! Ewa Farna to na Andělech rozjela ve velkém stylu

30. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farna. (Zdroj: Profimedia)

Ewa Farna má za sebou druhý porod a druhé šestinedělí. To zdárně ukončila na předávání cen Anděl, ze kterých si odnesla jednu sošku a na kterých jí to moc slušelo. Jak to celé vnímala sama zpěvačka, se svěřila na svém instagramu.

Pro většinu hudebníků nebylo předávání hudebních cen Anděl jen další obyčejnou společenskou akcí. Po dlouhé době se totiž mohli potkat se svými kolegy, probrat hudební dění a poveselit se i na after party. Pro Ewu Farnou, která si odnesla cenu za Sólovou interpretku to bylo také ve znamení „ukončení šestinedělí ve velkém stylu“.

Já mám první volný večer jakožto dvojnásobná máma. Těším se na to, že tady potkám spoustu známých, a že oslavíme hudbu, a to je pro mě hrozně hezký,“ svěřila se zpěvačka. Minulé ročníky moderovala, ale i když šlo o živé přenosy, kvůli pandemii byly bez diváků. „Teďka jsme tady naživo, zase všechny kapely uvidím hrát. Ta scéna vypadá nádherně, tak se těším na celý přenos. I na to, že to uvidím vlastně jako divák,“ libovala si.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Svou radost ze získání Anděla rozhodně neskrývala. „Jsem nadšená. Já mám doma už jednoho Anděla, z roku 2009, takže teď bude mít parťáka. Musím přiznat, že jsem si to fakt přála,“ usmívala se šťastná výherkyně. Andělů má doma ale víc, včetně manžela. A také dětí. „Když tu cenu tak držím, tak si myslím, že i to dítě je anděl… podobně těžký. Takže andílka za andílka,“ smála se.

Celebrity - další články

Doporučujeme