Konečně důvod k úsměvu. Cristiano Ronaldo se pochlubil celou rodinou, poprvé ukázal i novorozenou dceru

23. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ronaldo s patnerkou a dětmi. (Zdroj: Profimedia)

Fotbalista Cristiano Ronaldo se oklepává ze smrti svého novorozeného syna. Chlapeček zemřel hned po porodu, ale jeho sestřička přežila. Fotbalista poprvé svou čerstvě narozenou dceru ukázal na instagramu společně s celou rodinou.

Portugalský střelec fotbalového klubu Manchester United přidal na svůj účet na instagramu fotky rodiny po návratu domů z nemocnice. Světu tak představil i svou novorozenou dceru. Jeho partnerce Georgině se v pondělí narodila dvojčata, chlapeček a holčička. Chlapec bohužel zemřel, což Ronaldo popsal jako největší bolest v životě.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Na fotce je společně se svou partnerkou a čtyřmi dětmi. „Domov, sladký domov. Gio a naše malá holčička už jsou konečně s námi. Chceme poděkovat všem za milá slova a gesta,“ napsal Ronaldo pod fotku. „Vaše podpora je pro nás velice důležitá. Všichni vnímáme lásku a respekt, který máte pro naši rodinu. Je na čase být vděčný za život, který jsme na tento svět přivedli,” dodal.

O tom, že Cristiano a Georgina čekají dvojčata, promluvili poprvé loni v říjnu. V pondělí ale oznámili, že jejich syn zemřel. Kromě dcery spolu vychovávají ještě tříletou dceru Alanu, čtyřletá dvojčata Evu a Matea a jedenáctiletého Cristiana Jr.

Celebrity - další články

Doporučujeme