Královská rodina si vzpomněla na den otců. Jakou fotku sdílel William a královna Alžběta II.?

22. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Královna Alžběta II. (Zdroj: Profimedia)

Den otců není ve světě tak rozšířený jako den matek. Přeci jenom, květinářstvím ani klenotnictvím moc velký zisk v tento den neuděláte. Ale přesto by se na tatínky nemělo zapomínat. A stejného názoru je i královna Alžběta II. a princ William. Ti sdíleli na svých sociálních sítí dojemné fotky.

Princ William je hrdým otcem tří dětí, které s manželkou Kate Middleton nadevše milují. A právě u příležitosti Dne otců zveřejnili na svém instagramu fotku ratolestí s následníkem trůnu. Na snímku pózují, ale na první pohled je vidět, jak se všichni královsky baví. Princ se ještě snaží držet si sympatický úsměv, ale děti na škrobené postoje před objektivem rozhodně neužije.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Na Georogovi, Charlotte a Louisovi je vidět že si focení užívají. Zatímco rozesmátého George a šklebící se Charlotte má William po bocích, nejmladší synek mu sedí za krkem. „Všechno nejlepší ke Dni otců všem otcům a dědům z celého světa!“ napsali Kate s Williamem. Snímek byl pořízen během rodinné dovolené v Jordánsku na podzim loňského roku. K této zemi má vztah především Kate, která na fotce sice není, ale nedivili bychom se, kdyby snímek fotila.

A vévodové z Cambridge nejsou jediní, kteří si na Den otců vzpomněli. Královna Alžběta II. se pochlubila rodinnou fotkou z archivu. Na ní je jako princezna zachycena s otcem králem Jiřím VI. (†56).„Přejeme všem sledujícím všechno nejlepší ke Dni otců,“ stálo v popisku u fotografie pořízené v roce 1946. Princezna na sobě tehdy měla letní šaty s krátkými rukávy a mašlí, červenou rtěnku, perlami na krku a elegantní drdol. S úsměvem hledí na svého otce.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ten jí úsměv opětuje. Dvojice stojí na zahradě a je jasné, po kom Alžběta podědila své rysy. Se svým otcem měla vždycky hezký vztah, protože to byl právě on, kdo zažehl její lásku k psí rase corgi. Když jí bylo 7 let, věnoval jí štěňátko, které dostalo jméno Dookie. Corgíků pak měla v následujících téměř 90 letech ještě více než 30!

Celebrity - další články

Doporučujeme