Kůň prince Williama byl zdrogovaný, aby byl klidnější? Docela trapas!

30. května 2022·Celebrity·Redakce

Princ William, kůň (Foto: ČTK)

Již příští víkend se ve Velké Británii uskuteční oslavy výročí královky Alžběty II., která je na trůnu již 70. let. Tento víkend se konala generální zkouška které se zúčastnil i její vnuk prind William. Jeho jízda na koni, který měl hlavu skloněnou hluboce k zemi, vyvolala rozpaky. Informoval o tom MailOnline.

William jel v červenomodré vojenské uniformě ověnčen medailemi s tradiční vysokou čepicí, historicky vyráběné z medvědí kožešiny, v čele jízdy na koni, který byl rovněž slavnostně ozdoben. Jeho jízdu před vzorně nastoupenými jednotkami však kalilo zvláštní chování jeho koně George.

Jeho kůň totiž na videu působil zcela jinak, než ostatní koně kráčející stejným průvodem. Princův kůň měl po celou dobu skloněnou hlavu k zemi a jeho chůze byla nejistá a rozevlátá. Vojenský veterán pro britský Mail Online uvedl, že to vypadalo, jako by byl Williamův kůň “zdrogován”. “Jeho hlava je téměř u země. Tohle je ostuda,” nechal se slyšet pod podmínkou anonymity. Naznačil také, že je dost pravděpodobné, že byl jeho kůň pod sedativy, aby byl krotší a lépe ovladatelný. Má snad princ William problém se zvládnutím koně?

Princ William, kůň (Foto: ČTK)

Koně, kteří se účastní podobných přehlídek, podstupují speciální trénink, aby je přítomný hluk či dopravní provoz příliš nerozptyloval. Musí být také zvyklí stát nehybně dlouho na jednom místě a nést na sobě extra zátěže.

Celebrity - další články

Doporučujeme