Lucie Bílá má po boku vysněného muže už osm let. Výročí s Filipim oslavila romantickou fotografií

30. října 2023·Celebrity·Redakce

Lucie Bílá a Radek Filipi. (Foto: Profimedia/instagram L. Bílá)

Zpěvačka Lucie Bílá v neděli oslavila své osmileté výročí s partnerem Radkem Filipim. Ostravskému rodákovi vyznala lásku na svém instagramu, kde přiložila i romantickou fotografii.

Krásné výročí lásko moje…, napsala krátce na instagram Bílá. K příspěvku přiložila i romantickou fotografii,  na které je v objetí svého přítele.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila)

Sama zpěvačka už v minulosti uvedla médiím, že ani nevěřila v to, že by našla partnera. Ale opak byl pravdou. Radek je za odměnu,” sdělila. Mistr světa v benchpressu je sice o sedmnáct let mladší, ale to ničemu nevadí.

S Filipim se seznámila na obnovené premiéře Carmen v Hudebním divadle Karlín. “Couvala jsem před davem fanoušků, chtěla jsem si oddychnout a schovala jsem se za největšího chlapa v místnosti. Vůbec jsem nevěděla, jak vypadá zepředu, viděla jsem jen obrovská záda,” popsala tehdy v talk show 7 pádů Honzy Dědka. “Řekla jsem lidem, jestli by nás nechali chvíli o samotě, že jsem tam se svým klukem. Zareagoval skvěle, vzal mě kolem ramen, představil mě mamince – a bylo to. Některé věci v životě jsou tak jednoduché.

Od té doby je jí sportovec po boku a doprovází ji jako řidič na koncerty. V minulosti Radkovi vyznala lásku například písní Protože.

Celebrity - další články

Doporučujeme