Lucie Vondráčková přiznala třetí těhotenství. Holčička se měla narodit v roce 2014

29. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Vyhlášení výsledků 51. ročníku ankety Český slavík 26. listopadu 2016 v Praze. Na snímku na druhém místě v kategorii zpěvaček skončila Lucie Vondráčková.

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (39) v rozhovoru pro deník Blesk přiznala, že mimo synů Matyáše a Adama čekala v minulosti i třetí dítě. Holčička ale bohužel nepřežila. Vondráčková nyní vzkazuje budoucím maminkám, aby byly se svou radostí opatrné.

Lucie Vondráčková má dnes dva zdravé syny. V otevřeném rozhovoru však zpěvačka prozradila, že Matyáš (7) a Adam (4) Plekancovi mohli mít i prostřední sestřičku. “Když se narodil Matyáš, moc jsme si přáli druhé dítě. Adam se ovšem narodil až z třetího těhotenství…,” uvedla Vondráčková.

Zkušenost s potratem pro ni byla velice bolestivá. Podle deníku Blesk měla holčičku čekat v roce 2014. V šestém měsíci však všechno skončilo tragicky. “Ráda bych vzkázala všem budoucím maminkám: To, že máte pozitivní těhotenský test, ještě neznamená, že vše dopadne, jak má… Proto ani já nehlásala svá těhotenství do světa,” svěřila se zpěvačka.

Ztráta nenarozeného miminka je velkou ranou pro každou nastávající maminku. Mnohé ženy se však o svém zážitku rozhodnou raději nemluvit a svou bolest prožívají o samotě.

Celebrity - další články

Doporučujeme