Lukáš Pavlásek do toho podruhé praštil. Na veselce nechyběla exmanželka Iva Pazderková

11. září 2022·Celebrity·Redakce

Denisa Cingelová a Lukáš Pavlásek. (Foto: Profimedia)

v sobotu 10. září ve 13 hodin do toho komik Lukáš Pavlásek podruhé praštil. Za manželku si vzal PR manažerku Denisu Cingelovou. Na svatbě nechyběla ani exmanželka Iva Pazderková. Informoval o tom deník Blesk.

ANO si snoubenci řekli přesně ve 13:31 v Trojanově mlýně v Suchdole. Na místo podle Blesku přijela stovka hostů. Pavlásek měl na sobě oblek tmavě fialové barvy a nevěsta oblékla jednoduché bílé šaty s dlouhým rukávem, do vlasů si nasadila čelenku se závojem.

Na veselce nechyběla ani bývalá manželka komika, herečka Iva Pazderková. Jejich manželství ale bylo jen na zkoušku. Oba jsme věděli, že to je jenom, abychom si udělali srandu. Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče, ti byli pak strašně naštvaní. Jen co to šlo, zase jsme se rozvedli,” uvedl před časem Lukáš a dodal, že novomanželka Denisa o tom ví a s Ivou se kamarádí.

Dále se na svatbě objevili například kolega ze stand-up comedy Na stojáka Karel Hynek, herečka Marie Doležalová, tanečník Marek Zelinka, herec Tomáš Matonoha, herečka Alena Doláková a Radek Banga.

Celebrity - další články

Doporučujeme