Manželka Trumpova syna je po styku s neznámým práškem v nemocnici

12. února 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Vanessa Trump, manželka Donalda Trumpa mladšího, který je synem prezidenta Spojených států, byla převezena do nemocnice s žaludeční nevolností poté, co přišla do kontaktu s neznámým bílým práškem. Policie podle agentury Reuters uvedla, že prášek přišel v poště, kterou Trump otevřela.

Snacha prezidenta Spojených států Donalda Trumpa Vanessa Trump, která je manželkou Trumpova syna Donalda mladšího, byla dnes převezena do nemocnice poté, co přišla do kontaktu s neznámým bílým práškem. Oznámila to newyorská policie, která krátce poté sdělila, že látka nebyla nebezpečná, uvedla televize Fox News.

Zatímco agentura Reuters s odvoláním na policii napsala, že prezidentova snacha byla do nemocnice přijata s žaludeční nevolností, Fox News informovala pouze o preventivní hospitalizaci. Televize ABC7NY navíc uvedla, že spolu s Vanesssou Trump byli preventivně hospitalizováni další dva lidé. Zda jde o děti, kterých má s Donaldem mladším pět, známo není.

Trump dopis, který byl adresován jejímu manželovi, otevřela zhruba v deset hodin dopoledne místního času (odpoledne SEČ). Incident se stal v jejich bytě na Manhattanu. Donald Trump mladší je nejstarším synem amerického prezidenta, kterého má se zlínskou rodačkou Ivanou Trump rozenou Zelníčkovou. Ivana Trump se s Trumpem starším rozvedla v roce 1992.

Případem bílého prášku se zabývá také Tajná služba Spojených států (USSS). Ta se stará o ostrahu prezidenta a jeho rodiny, vysokých ústavních činitelů a také někdejších prezidentů.

S jakou látkou Trump přišla do styku, zveřejněno nebylo, ačkoli policie vyloučila, že by prášek v dopisu byl nebezpečný. Reuters v této souvislosti připomněl, že americké úřady přistupují k bílému prášku v poště mimořádně obezřetně od roku 2001, kdy několik redakcí a také členů Kongresu USA dostalo dopisy s antraxem. Tehdy zemřelo pět lidí.

 

Zdroj: ČTK

Celebrity - další články

Doporučujeme