Manželská krize u Harryho a Meghan? Jejich manželství závisí na kompromisech obou

9. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační obrázek (Zdroj: Shutterstock)

Princ Harry je po návštěvě Velké Británie na rozcestí vztahu se svou manželkou Meghan. Té obětoval všechno. Pokud chce zachránit své manželství a nepřijít přitom o své blízké, musí přistoupit ke kompromisům, míní uznávaný královský expert.

Duncan Larcome je zasvěcený zdroj z paláce a na svém koně má i autobiografii právě o Harrym. Larcombe tvrdí, že manželství Harryho a Meghan je v ohrožení. “Oba si myslí, že dokážou koexistovat v těchto dvou světech. Světě britské monarchů a amerických celebrit. Harry sice život v Americe miluje, ale přetrvává v něm líbánková fáze,” vysvětlil novinář pro deník Closer.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Zlom u prince nastal prý po návštěvě rodné země na konci června, kdy s bratrem Williamem odhalili sochu své matky v Kensingtonských zahradách. Harry se měl ocitnout na rozcestí a zpochybňovat své oběti, které podstoupil kvůli životu s Meghan. “Obětoval vztahy se svou rodinou, ale nakonec je bude potřebovat. Jsou jeho krev,” říká Larcombe.

Jediným řešením je podle něj domluva, protože to vypadá, že Harry celý svůj život přizpůsobuje své manželce. “Jejich manželství závisí na kompromisech. Měli by napravit vztahy s monarchy, nebo se Harry dostane do bodu, kdy se bude muset rozhodnout mezi těmi dvěma světy. Potřebují se posunout dopředu a komunikovat s monarchy, chtějí-li je mít ve svých životech,” dodává Larcombe.

Celebrity - další články

Doporučujeme